23 Maig, 2014
Notícia

Arts escèniques, treball en xarxa i pràctiques col·laboratives

> Cia Jove Forn de Teatre Pa’tothom / Tantarantana, Albert Tola, Constanza Brncic, Institut Milà i Fontanals / Cia Amantis, Associació Alba, Laboratori de Creació de Fira de Tàrrega / Associació transFORMAS, Centre Penitenciari Quatre Camins.

Cada disciplina o àmbit del treball cultural desenvolupa les seves interaccions amb el context, territori, teixit social o comunitats seguint unes praxis específiques que, tot i compartir posicionaments comuns (o, si més no, pròxims) amb les altres pràctiques culturals, posa en joc una terminologia, uns referents i unes metodologies molt concretes que dibuixen una cultura pròpia i particular.

 

Encara que amb la mirada esbiaixada per l’origen de Polièdrica, més lligat a les Arts Visuals, la nostra transversalitat reconeix en els següents projectes d’arts escèniques una pràctica col·laborativa, un treball en xarxa i una implicació amb la ciutadania.

 

 

 

OPERACIÓN SALFUMÁN _Cia Jove Forn de Teatre Pa’tothom
Les batudes i actuacions policials al Raval són ben conegudes per les persones del barri. Però que hi poden fer i dir els joves?
——
Dates: Divendres, 23 de maig a les 21h.
CC Drassanes. Cicle Ravalésteatre 2014.
——
+ info i font de les FOTOS publicades:
web de Forn de Teatre Pa’tothom
Web del CC Drassanes. Ravalésteatre

 

 

 

LA FLOR DE LOTUS. Tallers-espectacles de creació comunitària del Tantarantana
L’obra mostra el procés i resultat del taller espectacle de creació intergeneracional desenvolupat amb persones grans i joves del Raval a l’institut Milà i Fontanals al llarg de tot el curs lectiu dins de la 3a edició dels tallers-espectacles de creació comunitària produïts pel teatre Tantarantana. Amb dramatúrgia d’Albert Tola i Direcció i coreografia de Constanza Brncic.
——-
Dates: Del 30 de maig a l’1 de juliol.
Teatre Tantarantana.
——-
+ info i font de les FOTOS publicades: 
Web del Tantarantana. Programació

 

 

 

FORA’M. Associació transFORMAS i Cia teatroDENTRO de la presó de Quatre Camins
S’estan desenvolupant els processos paral·lels de co-creació entre el grup FORA’m, amb seu a la Fabra i Coats, i la cia teatroDENTRO del Centre Penitenciari Quatre Camins en el marc del projecte de formació i producció artística desenvolupat per l’associació transFORMAS, de cara a la producció d’una obra de teatre basada en la caverna de Plató que s’estrenarà el mes d’octubre.
——
Dates: Octubre 2014
Per assistir-hi cal inscriure’s amb antelació, mitjançant el formulari que es podrà trobar a la web de transFORMAS
——
+ info sobre el projecte i el seu procés: 
Facebook de transFORMAS

iaec2014.bcn.cat/conclusions-congres/videos/projecte-teatrodentro/

 

 

 

AL LABORATORI. Cia Amantis i Associació Alba al Laboratori de creació de Fira de Tàrrega
La companyia de teatre Amantis està treballant en col·laboració amb l’Associació Alba de suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental en el marc del programa de suport a la creació de Fira de Tàrrega.
——
Dates: En procés.
——
+ info sobre el procés i font de les FOTOS publicades: 
bloc cia. Amantis