4 Novembre, 2015
Notícia

Audiovisual i creació col·lectiva

CREACIÓ EN TERRITORI (III Mostra de Cinema de Barris) i SWAP FOOTAGE (II Jornades de Creació Col·lectiva Audiovisual)

CREACIÓ EN TERRITORI. III MOSTRA DE CINEMA DE BARRIS
Una experiència al voltant de l’audiovisual que ofereix obres en diversos formats i narratives on  els barris són el tema central. La mostra neix amb la idea  d’explorar les relacions de la gent de Valls amb el seu centre històric, per tal que la ciutadania torni a fer ús d’un centre ara oblidat utilitzant la creació audiovisual com a eina principal, incentivant el debat i la reflexió sobre les nostres relacions amb l’espai comú.
———-
Creació en territori. III Mostra de Cinema de Barris.
5, 6 i 7 de novembre de 2015.  
Organitza: Institut d’Estudis Vallencs. Jaume Huguet, 1 43800 Valls.
Amb la participació de LaCol i Panòptica, Districte 15Arxius OVNI, Col·lectiu Mixité o Metromuster, entre d’altres.
———
Més informació:
https://creacioenterritori.wordpress.com/

SWAP FOOTAGE. II JORNADES DE CREACIÓ COL·LECTIVA AUDIOVISUAL
Per segon any consecutiu les jornades estaran centrades en la idea de found footage, el reciclatge d’imatges i el metratge compartit, prestant una especial atenció a la relació “individual-col·lectiu” dins de l’audiovisual i el cinema experimental actual. Es tractarà d’abordar aquesta problemàtica a traves de conferències i projeccions, així com un taller impartit pels membres del col·lectiu Strawberry Cookies a la Mediateca de BBAA-UPV.

Aquestes jornades estan adreçades a estudiants i professionals de belles arts, arquitectura, disseny, comunicació audiovisual, música i qualsevol persona amb interès en el vídeo experimental i en les noves narratives audiovisuals, amb coneixements previs d’edició d’àudio i vídeo (imprescindible). I és que com a objectius principals estaran realitzar una peça de vídeo a partir del material aportat pels diferents participants del taller i treballar amb uns recursos finits i compartits que permetran l’experimentació dins el camp audiovisual mitjançant el treball col·laboratiu.
———-
Swap Footage. II jornades de creació col·lectiva audiovisual.
Del 4 al 7 de novembre de 2015.
Institut Valencià d’Art Modern (IVAM). Guillem de Castro, 118 46003 València.
Organitza: Strawberry Cookie Colectivo.
Finança: Àrea d’Activitats Culturals de la Universitat Politècnica de València
Col·labora: Màster en Producció Artística (UPV), Facultat de Belles Arts de Sant Carles (UPV), Institut Valencià d’Art Modern (IVAM).
———
Més informació:
https://www.ivam.es/va/actividades/swap-footage-ii-jornades-de-creacio-col%C2%B7lectiva-audiovisual/

També publicat al nostre Facebook.

Imatges: com la informació utilitzada per redactar aquesta nota, les imatges procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes i esdeveniments difosos.