Escena, danza y circo, Espacio, contexto i territorio, Jornadas y talleres, memes 8, Proyectos y difusiones
  Escrito por POLIÈDRICA
  02 /06 /2016

  Teatre comunitari i social

  5 ANYS DE XIC. Arts Escèniques per a la convivència al Poble-Sec (projecte d’art comunitari d’Associació Marabal al Centre Cultural Albareda de Barcelona) i XIV FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE SANTA EULÀLIA (organitzat per Plàudite Teatre al Centre Cultural Santa Eulàlia de L'Hospitalet del Llobregat).

  5 ANYS DE XIC. ARTS ESCÈNIQUES PER A LA CONVIVÈNCIA AL POBLE-SEC
  El projecte CREACIÓ XIC ha fet 5 anys i ho volen celebrar amb una exposició que repassa tota la trajectòria del projecte, a més de programar un seguit d'actes i activitats paral·leles per celebrar aquests anys de teatre comunitari i creació col·lectiva al barri del Poble-sec de Barcelona.

  Creació XIC promou la convivència en la diversitat en el barri del Poble-sec des de l’any 2011. Cada edició aplega veïnes, veïns i entitats, amb l’objectiu comú de crear i mostrar un espectacle que recull idees i inquietuds compartides.

  Aquesta exposició repassa la trajectòria d’aquest projecte, des de la primera rua de carrer fins a la gran producció teatral “Fils de Vida”, estrenada el març de 2016 al Mercat de les Flors. Amb les seves cinc edicions, el XIC es revela com una de les iniciatives d’art comunitari més consolidades del territori català.
  ----------
  5 any de XIC. Arts escèniques per a la convivència al Poble-sec.
  Del 2 al 25 de juny de 2016.
  Centre Cultural Albareda. Albareda 22-24. Barcelona.
  Organitza: projecte d’art comunitari de Marabal Formació i Creació Artística.
  ----------
  Més informació:
  http://ccivics.bcn.cat/albareda/p/13945/5-anys-de-xic-arts-esceniques-per-a-la-convivencia-al-poble-sec

  XIV FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE SANTA EULÀLIA
  Coincidint amb la Festa Major del barri de Santa Eulàlia, arriba una nova edició del Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia, organitzat per Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques, amb la col·laboració del Centre Cultural Santa Eulàlia i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

  El Festival ofereix una mostra de teatre comunitari amb projectes realitzats en col·laboració amb entitats (amb obres com “Aerolínies Ryansé” amb Miracle Teatre, de la Fundació Nou Camí de Sant Feliu de Llobregat) o escoles de L’Hospitalet del Llobregat (“L’Escultura de les Cultures”, amb l'Escola Milagros Consarnau, o “Santa Eulàlia Mutant: La transformació d’un barri”, amb l'Escola Prat de la Manta).
  ----------
  XIV Festival d’arts Escèniques de Santa Eulàlia.
  Del 2 juny al 5 de juny de 2016.
  Centre Cultural Santa Eulàlia. Santa Eulàlia, 60. 08902 L'Hospitalet de Llobregat. Barcelona.
  Organitza: Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques i Centre Cultural Santa Eulàlia.
  Col·labora: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat.
  Font: Observatori de les Arts Escèniques Aplicades.
  ----------
  Més informació:
  http://plaudite.org/es/14e-festival-darts-esceniques-de-santa-eulalia/


  També publicat al nostre Facebook

  Imatges: com la informació utilitzada per redactar aquesta nota, les imatges procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes i esdeveniments difosos.

  +
  / AÑADIR COMENTARIO


  VOLVER