1 Juliol, 2016

Estrena de la producció "LI DIUEN MAR" (projecte "PIE(C)E" dins del programa "TantaJove" del Tantarantana)

20 Maig, 2016

TALLER DE DANSA INTERGENERACIONAL (dins del projecte O.V.N.I del Col·lectiu Big Bouncers) i LI DIUEN MAR. PRIMER MOVIMENT (dins del projecte PI(E)CE produït pel Teatre Tantarantana de Barcelona).

27 Abril, 2016

EXPOSICIÓ "BARRIS CREATIUS" (Servei de Cultura, Ajuntament de Terrassa)

7 Abril, 2016

Plataforma "DECIDIM BARCELONA" (Plataforma de participació digital de l’Ajuntament de Barcelona) més jornades "ENFORTIR ELS BÉNS COMUNS DES DEL MUNICIPALISME" (Barcelona en Comú i Fundación Rosa Luxemburg) i "QUIN BARRI VOLEM" (Assemblea de Barri de Sants)

11 Gener, 2016

PROJECCIONS SOBRE MÚSICA, TERRITORI I COHESIÓ SOCIAL (projectes "Riborquestra" i "4cordes") i CURTS DEL COL·LECTIU EL PARLANTE (dins de "Miradocs". Mostra de cinema documental a la Casa Elizalde).

1 Desembre, 2015

DIÀLEG I: ARXIU ALÍCIA_INFÀNCIA I ESPAI PÚBLIC (Goethe-Institut Barcelona i Urbanitas Berlin-Barcelona) i TROBADA EMERGENTS (Vicerectorat de Cultura i Igualtat. Universitat de València).

17 Novembre, 2015

Convocatòries "LABORATORIO 987" (MUSAC) i "TALLERES INTERGENERACIONALES 0-99" (Matadero Madrid).

11 Novembre, 2015

I JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES LA DANSA A L’ESCOLA (APDC i Moviment Lantana), TALLER +45. MOVIMENT I DANSA CONTEMPORÀNIA (C.C. Can Felipa), TALLERS INTERGENERACIONALS (Graner) i CURSO DANZA EDUCATIVA / CREATIVA (CSDMA).

6 Novembre, 2015

LA CULLERADA. TALLER DE TEATRE SOCIAL (Pla d’Acollida Poble-Sec) i CREACIÓ TEATRAL COLECTIVA (C.C. CAN FELIPA), més CURS ANUAL DE TEATRE DE L’OPRIMIT (Fil a l’Agulla).

24 Juliol, 2015

La nostra col·laboradora, Maria Ferrer, comparteix en aquest reportatge la seva experiència en assistir a la presentació escènica del projecte comunitari de l’Antic Teatre de Barcelona amb veïnes del Casc Antic. Amb aquesta, ja són vuit les vegades que la gent gran del barri (les participants tenen més de 60 anys) mostra en públic el resultat del seu procés de treball a l'Antic Teatre, en dues ocasions formant part de la programació del Festival GREC... Sinergies que, sens dubte, alimenten amb la substància de la democràcia cultural els grans esdeveniments de la ciutat per tal de traduir en fets allò que la cultura és un dret social.

20 Maig, 2015

Aquest espectacle de teatre-dansa creat conjuntament per joves i gent gran del Raval i del Poble Sec s’ha desenvolupat en el marc de la quarta edició dels tallers-espectacle de creació intergeneracional produïts pel Teatre Tantarantana de Barcelona dins del seu programa Tanta Jove.

18 Maig, 2015

Exposicions LA MEVA BIOGRAFIA (BaumannLab Terrassa), BÒLIT MENTOR 3. L’ART DE SALTAR (Bòlit, Girona) i ART + ESCOLA + LLUM (ACVic). Convocatòries CINEMA EN CURS 2015-2016 i Programa MECENAZGO EXPANDIDO. Convocatoria para la producción de una herramienta educativa (LABoral. Centro de Arte y Creación Industrial de Gijón).

6 Maig, 2015

Projectes EL CONSELL DELS SAVIS VA A LA FILMOTECA (Filmoteca i Museu d’Història de Catalunya) y NUEVAS COMANDITARIAS HERNANI (Tabakalera Donostia).

26 Febrer, 2015

Taller RECOLECTORES URBANOS de MAKEA en IDYS, grupo de trabajo de la comunidad de aprendizaje MAYORES EN JUEGO de Medialab Prado y taller TRAS LA INTERFAZ de Daniel G. Andújar en el Museo Reina Sofía.

8 Setembre, 2014

Para ponernos en movimiento después de las vacaciones, que mejor que abrir nueva temporada con un reportaje sobre danza teatro intergeneracional. Nos llega de la mano de nuestra colaboradora María Ferrer que, aprovechando su estancia en Alemania, nos habla del proyecto Generation May Be, desarrollado por la coreógrafa mexicana Yeri Anarika Sánchez dentro del festival Kids on Stage del Hellerau European Center for the Arts de Dresden.

23 Maig, 2014

> Cia Jove Forn de Teatre Pa’tothom / Tantarantana, Albert Tola, Constanza Brncic, Institut Milà i Fontanals / Cia Amantis, Associació Alba, Laboratori de Creació de Fira de Tàrrega / Associació transFORMAS, Centre Penitenciari Quatre Camins.