18 Desembre, 2014
Notícia

Curs Pràctiques artístiques, participació i canvi social d’Artibarri

Amb aquesta proposta formativa 2015, Artibarri arriba a la 3ª edició d’aquest curs que neix amb la voluntat de compartir l’experiència i el bagatge de coneixement de les diferents entitats que formen part de la seva xarxa.

Partint de la vivència i de la pràctica, pretén promoure el debat i la reflexió entre els participants, tot facilitant eines i estratègies metodològiques que ajudin a desenvolupar projectes de pràctiques artístiques per a la transformació social de les comunitats.

 

El curs s’ha estructurat en quatre sessions, més una d’intercanvi amb LaFundició, i comptarà com a facilitadors amb professionals en gestió i polítiques culturals, processos comunitaris i mediació, pedagogies experimentals i pràctiques artístiques com Carme Mayugo, Francisco Rubio, Javier Rodrigo, Jordi Forcadas o Jordi Pascual entre d’altres.

 

Està dirigit a professionals de l’àmbit social i cultural, educadors/es, treballadors/es socials, facilitadors/es de grups, artistes o responsables d’entitats i equipaments que vulguin incorporar les arts, com a elements de transformació i canvi.
———-
Dates: Obert el període d’inscripció al curs.
Les sessions seran en dissabte, matí i tarda, del 24 de gener al 28 de febrer.
Organitza: Artibarri en col·laboració amb altres col·lectius i entitats (TeleducaLaFundicióTransductoresForn de teatre Pa’tothom, Fundació DC o ETCS Cooperativa entre d’altres).
———
Més informació, inscripcions, dossier i bibliografia:

artibarriblog.wordpress.com/oferta-formativa/oferta-formativacursos

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Imatges: logo Artibarri i portada del dossier del curs (descarregable en PDF) publicats al seu bloc.