3 marzo, 2014
Notícia

Al voltant de Desacuerdos 6. Educación

Quines tensions es poden detectar entre l'esfera de l'art i l'educativa pel que fa a objectius, procediments, tipus de subjectes, etc.? Aquest és un dels interrogants que ens planteja l’article de Polièdrica sobre Desacuerdos 6. Educación, el sisè volum publicat en el marc del projecte Desacuerdos.

Fa uns dies parlàvem de museus i educació amb motiu de les jornades Cap a una museologia comunicativa, interactiva i participativa, organitzades al Museu Marítim de Barcelona. Aprofundir en la relació entre arts i educació és, precisament, l’objectiu de la publicació que Aida Sànchez de Serdio recull en aquest article, Desacuerdos 6. Educación, per intentar oferir una panoràmica amplia dels debats i les tensions actuals pel que fa a les tendències educatives.

 

Tal com explica l’autora al seu article, el projecte Desacuerdos és fruit d’una iniciativa de diverses institucions culturals endegada l’any 2003 amb l’objectiu de realitzar una revisió crítica de les narratives històriques, o historiografia, al voltant de l’art i la cultura a Espanya des dels anys 1970. 

 

Accés directe a l’article Desacuerdos 6. Educación

També al nostre Facebook

Imatge de la portada de Desacuerdos 6. Educación  extreta del web del MACBA sobre les diverses publicacions del projecte Desacuerdos.