21 noviembre, 2013
Notícia

Laboratori de construcció sonora col·laborativa. Zeppelin 2013

En ha agradat la proposta del "Laboratori de construcció col·laborativa de So", llançada des del Festival Zeppelin 2013, pels seus plantejaments de treball col·laboratiu en un àmbit, el sonor, on no abunda la creació conjunta de paisatges i d'ambients (sonors) tal com es proposa a la convocatòria del festival.

En el marc del Festival Zeppelin 2013 es proposa un laboratori de processos de construcció sonora col·laborativa en els quals la presa col·lectiva de decisions té un rol predominant. La proposta s’adreça a artistes sonors, músics i a persones interessades per la creació sonora en comú.

 

Els organitzadors del Festival Zeppelin són Sonoscop, Archivo de Arte Sonoro, creat per l’Orquestra del Caos. El Laboratori de construcció col·laborativa de So proposat per aquesta edició tindrà lloc a finals de novembre al Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona (CCCB).

—–

Dates: 27, 28 i 29 de novembre.

CCCB (Montalegre, 5. 08001 Barcelona).

Organitza: Sonoscop.

Suport: Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya) i CCCB.

—–

Més informació:

sonoscop.net/zeppelin2013

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.