27 Juny, 2014
Notícia

Exposició 10 anys de Xamfrà

Xamfrà. Centre de Música i Escena del Raval és una iniciativa social inclusiva a través de l’exercici del dret a la participació cultural, fent ús de la música i les arts escèniques com a mitjans. Aquesta iniciativa està impulsada per la Fundació l’Arc Música, institució dedicada a l’educació musical i artística des de fa 40 anys, que també gestiona l’Escola Municipal de Música de Can Ponsic a Sarrià.

En el seu projecte de gestió de Can Ponsic, L’Arc Música es va comprometre a destinar fons de la Fundació i cercar recursos públics i privats per posar en marxa un Centre de Música i Escena amb finalitat socioeducativa a través de les arts i amb la voluntat de treballar per a la inclusió social, cosa que es va fer realitat a partir de l’any 2005, amb la posada en marxa de Xamfrà.

Ara, com a punt i final a les activitats celebrades per commemorar els seus primers 10 anys com a Centre de Música i Escena, ens conviden a visitar l’Expo X anys de Xamfrà

  • Dates: del 26 de juny a l’1 de juliol
  • Lloc: Sala d’exposicions de la Biblioteca de Catalunya. C/ Hospital 56. 08001 Barcelona

L’equip de gestió de Xamfrà treballa perquè el centre sigui un dels nusos de la xarxa educativa i social que s’impulsa des de la Fundació Tot Raval, de la qual és membre des dels seus inicis, i treballa en col·laboració amb centres oberts i casals del barri i de la ciutat (Gavina, Casal Franja, Fundació Social del Raval, AeiR Raval, Fundació Escó, Fundació Hospitalitat, Fundació Ginesta), i centres educatius del districte (INS Miquel Taradell, Escola Milà i Fontanals, Escola Collaso i Gil, Escola del Bosc entre d’altres).

Xamfrà també fa un treball en xarxa en l’àmbit de la formació, essent un centre receptor d’estudiants de pràctiques d’ensenyament superior de l’àmbit artístic, musical i d’educació social (estudiants de pràcticum del departament de pedagogia de l’Escola Superior de Música de Catalunya i estudiants d’educació social, treball social o art i comunitat de diferents Universitats i centres de formació).

+ info: apartat events web Xamfrà

———————————————————–
També publicat al nostre Facebook
———————————————————–

FOTO: extreta de la notícia de Raval Cultural publicada sobre la commemoració del X aniversari de Xamfrà.

IMATGES: difusió amb motiu de l’Expo X anys de Xamfrà i del X espectacle de Xamfrà procedents de web Xamfrà