15 Febrer, 2016
Notícia

Ingràvid 1 - Levadura 1

Projectes EN TERRITORI NEUTRE (institut Alexandre Deulofeu, Figueres) i DE CASA A LA PLAZA (colegio Hermanos Amorós, Madrid).

Presentació dels treballs resultants de les residències artístiques a centres educatius impulsades des del Festival Ingràvid (Figueres, Alt Empordà) i Levadura (Madrid).

EN TERRITORI NEUTRE
Presentació dels projectes participatius que Pablo P. Becerra i Mathilde Lipski van treballar conjuntament amb alumnes de l’institut de batxillerat artístic Alexandre Deulofeu de Figueres en la residència que es va dur a terme durant el setembre del 2015 en el marc de l’Ingràvid, Festival de Cultura Contemporània de l’Empordà.

L’objectiu del projecte va ser donar a conèixer a aquests alumnes els processos de producció artístics i la feina d’artista.

“En Territori Neutre” és un programa de residència artística organitzat i produït per Ingràvid, que fomenta la creació entre els joves i l’intercanvi territorial. d’experiències artístiques.
———-
“En territori neutre”.
Del 18 de febrer al 04 de març de 2016.
Sala d’Art Jove. Calabria, 147. 08015 Barcelona.
Projectes de: Pablo P. Becerra (membre de la cooperativa LaFundició) i Mathilde Lipski (Perpinyà, 1982) en col·laboració amb alumnes de l’institut de batxillerat artístic Alexandre Deulofeu (Figueres).
Tutoria: Josep Maria Martín.
Dins de: programa de residència artística Festival Ingràvid.
Col·labora: Sala d’Art Jove de Barcelona i galeria License III (Perpinyà).
———-
Més informació:
https://www.facebook.com/events/524036014434216/

DE CASA A LA PLAZA
Presentació de los resultados del proyecto “De casa a la plaza”, ganador del programa de residencias para creadores-educadores Levadura.

Este proyecto de la arquitecta Marta Kayser, desarrollado junto con el colegio Hermanos Amorós de Carabanchel, tiene como objetivo promover la participación de los niños en la creación y modificación del espacio urbano y sus usos.  

Levadura es un programa educativo de residencias para creadores-educadores que introduce en el aula de primaria proyectos creativos donde el niño es el protagonista. Es un programa del Ayuntamiento de Madrid en co-producción con Fundación Banco Santander, en el que además del centro cultural CentroCentro participan también Matadero Madrid, Medialab y Conde Duque.
———-
“De casa a la plaza”.
Del 12 de febrero al 05 de junio de 2016.
Auditorio, Galería de Cristal. Planta 5.
Dentro de: Levadura, programa educativo de residencias para creadores-educadores.
Colabora: Ayuntamiento de Madrid y Fundación Banco Santander.
———-
Más información:
http://www.centrocentro.org/centro/exposicion_ficha/167

També publicat al nostre Facebook.

Imatges: com la informació utilitzada per redactar aquesta nota, les imatges procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes i esdeveniments difosos.