23 Octubre, 2014
Notícia

Joves, creació i gestió cultural

Diferents situacions on els i les joves tenen una relació activa amb les produccions artístiques i la gestió dels espais culturals, situacions on altres relacions de poder amb l’àmbit de les pràctiques artístiques i culturals són possibles.

DESPERTEM CAL BADIA?
A principis de novembre s’inicia la definició participativa dels usos i la gestió del nou espai per joves a l’edifici de Cal Badia. A més a més de les jornades de treball, s’ha preparat un espai web per seguir amb els debats i compartir informació que pugui ser útil per anar avançant. 
———
7 de novembre, a les 19h: Activitat presentació del procés “Despertem Cal Badia?”
Projecte impulsat per l’Ajuntament d’Igualada amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Dinamització: Cooperativa LaCol amb la col·laboració de La Hidra i el Col·lectiu Punt6.
———
http://www.calbadia.cat/

 

TRUE LOVE EIVISSA
Proposta escènica protagonitzada per un grup de noies adolescents que reflexionen sobre el mite de l’amor romàntic i les seves projeccions a la vida.
———
Estrena:
30 d’octubre. 19,30h. Teatre España de Santa Eulària.
2 de novembre a les 19h. Centre Cultural de Jesús. Eivissa.
Projecte dirigit per El Xiringuito Teatre i Comunitat, i Mobiolak Kultura.
———
Teaser a VIMEO. http://vimeo.com/108619945.
Més informació: https://www.facebook.com/mobiolak.kultura?fref=photo

 

HABITACIÓ 1418
Aquest espai d’activitat per a joves creatius de 14 a 18 anys ha obert la temporada de tardor amb un replantejament: crear temàtiques mensuals per “(….) aprofundir i no treballar com qui va de tapes, és a dir, seguim apostant per l’experiència dins del camp de les arts, les tecnologies i «allò altre», però amb propostes més extenses” (cita extreta del bloc del projecte).

 

L’octubre va ser el mes del cinema i el novembre serà el mes de la fotografia. Aprofitant la presència de l’exposició World Press Photo al CCCB, el departament educatiu de la Fundació Photographic Social Vision (organitzadora del certamen) proposa dos sessions de fotografia crítica i creativa per Habitació 1418.
———
Obert cada dissabte de 17 a 22h.
Centre d’Estudis i Documentació del MACBA. Plaça dels Àngels, 8.
Entrada lliure.
Projecte conjunt entre el MACBA i el CCCB.
———
Més informació: http://habitacio1418.org/

 

 

També publicat al nostre Facebook.

Imatges: com la informació utilitzada per redactar els textos d’aquesta publicació, les imatges procedeixen de les webs i blocs dels projectes esmentats.