23 Setembre, 2014
Notícia

La nit es mou/La noche se agita, projecte de creació escènica amb gent gran

Aquesta proposta escènica neix d'un procés de treball articulat entorn d'un taller on hi participa gent gran procedent de diversos casals, residències i entorns socioculturals de la ciutat de Terrassa.

El treball col·lectiu desenvolupat en el marc d’aquest  taller entre els participants no professionals,  la coreògrafa Constanza Brncic i el dramaturg Albert Tola es fa des del diàleg, construint un procés col·laboratiu on s’aprofita  la heterogeneïtat del col·lectiu  com a base del propi procés creatiu.

 

El procés de treball,  que arrenca l’abril de 2014, parteix del reconeixement del cos, de la recuperació dels moviments i dels gestos oblidats, fent visible la diversitat de maneres i de veus que sovint esdevenen subalterns i que, aquí, volen ser viscuts de nou, per trencar prejudicis envers el col·lectiu de la gent gran, per fer-se presents i tornar a ser visibles des d’una nova mirada.

 

Aquest  taller – espectacle d’intervenció social amb gent gran és una coproducció entre el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències i La Sospechosa (Investigación y creación entorno al cuerpo).

 

La nit es mou s’estrena el dijous 25 de setembre en el marc del Festival de Noves Tendències de Terrassa.

———————–
FICHA ARTÍSTICA:
Direcció i coreografia: Constanza Brncic.
Dramatúrgia: Albert Tola.
Creació i interpretació: Angels Cots, Carmen Cruz, Margarida Fabregat, Isabel Gallardo, Rosario Gamero, Cristina García, Xavier Huguet, Ana Losada, Josep Lluís Pujol, Heribert Segalà, Montserrat Soley i Violeta Gómez Brncic.
———————–
Més informació:
Festival TNT
La Sospechosa

 

També publicat al nostre Facebook