29 Maig, 2014
Notícia

L’hospital com espai de reflexió: de l'exposició "Cossos fràgils" al Congrés Arte y Salud

Amb l’exposició col·lectiva "Cossos fràgils", una reflexió sobre com l’art contemporani s’ha enfrontat a la malaltia, La Panera segueix teixint una xarxa de col·laboracions per investigar i produir processos de treball en la intersecció entre art i salut. Per exemple, acollint l’exposició en el marc del Congrés Internacional de Cures Pal·liatives, que se celebrarà a Lleida del 5 al 7 de juny del 2014, organitzat per l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Ja l’any 2011, conjuntament amb l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i altres centres d’art com Es Baluard, La Panera va iniciar el projecte Art Contemporani a l’Hospital com a espai de comunicació dins i fora de la institució hospitalària, amb l’artista com a mediador dins de la comunitat d’un hospital (malalts, familiars, personal sanitari i altres professionals que hi treballen).

 

Els contextos artístic i sanitari tenen encara un altre punt de trobada al II Congreso Internacional de Espacios de Arte y Salud de l’Hospital de Dènia, organitzat pel Departamento de Salud de Dènia i la Cátedra DKV Arte y Salud de la Universitat Politècnica de València. Dins d’aquest congrés s’organitzen dues taules rodones sobre art i salut on, entre d’altres convidats, hi seran Teresa Pérez (CCCB), Eva Cifre (Es Baluard), Gloria Picazo (La Panera) o Rosa Castells (Museo de Arte Contemporáneo de Alicante–MACA).

 

>Exposició Cossos fràgils: Del 4 de juny al 7 de setembre a La Panera.
Més informació 
Dossier de premsa 
Web Art Contemporani a l’Hospital

 

>II Congreso Internacional de Espacios de Arte y Salud: 11, 12, i 13 de juny a l’Hospital de Dènia.
Més informació 
Programa 

 

També al nostre Facebook