13 Juny, 2013
Notícia

Marc de col·laboració amb Estudis de Cas en Pedagogies Culturals (UB)

Durant el curs 2012-2013, s'ha creat un marc de col·laboració entre l'assignatura "Estudis de Cas en Pedagogies Culturals" conduïda per Aida Sánchez de Serdio (Facultat de Belles Arts / Universitat de Barcelona) i Polièdrica per tal que un grup d'alumnes elaborin una sèrie d'articles sobre estudis de cas pensades per ser publicades a l'espai wiki. La idea és que els/les alumnes dissenyin itineraris sobre les pràctiques col·laboratives i de mediació des de les polítiques culturals, les arts i la cultura, treballant durant el procés bibliografia relacionada i projectes associats a les disciplines escollides.

Aquesta setmana ha tingut lloc a la Facultat de Belles Arts de la UB la sessió de presentació dels primers continguts desenvolupats pels alumnes de l’assignatura “Estudis de Cas en Pedagogies Culturals” que col·laboren amb la plataforma wiki. Durant aquesta sessió, s’han donat a conèixer alguns dels itineraris treballats, per exemple, sobre la relació entre arts i educació. Altres alumnes, en canvi, s’han estimat més crear nous articles per incorporar a itineraris ja existents, com ara el relacionat amb la performance.

Amb iniciatives com aquesta, Polièdrica es va incorporant com a eina d’aprenentatge i auto-aprenentatge en àmbits formatius com l’universitari, contribuint a vincular la teoria amb les pràctiques artístiques, al mateix temps que creant noves oportunitats per ampliar els continguts de l’espai de consulta.

Esperem poder anunciar en breu la publicació d’algun dels articles d’aquest reforç universitari!