20 Maig, 2015
Notícia

Ningú no em persegueix. Taller-espectacle de teatre-dansa

Aquest espectacle de teatre-dansa creat conjuntament per joves i gent gran del Raval i del Poble Sec s’ha desenvolupat en el marc de la quarta edició dels tallers-espectacle de creació intergeneracional produïts pel Teatre Tantarantana de Barcelona dins del seu programa Tanta Jove.

L’espectacle, bilingüe en català i castellà, s’ha desenvolupat a dins de les aules de literatura catalana i castellana, respectivament, i gira sobre el tema de la identitat, la memòria i els somnis. Al llarg de vuit mesos, l’equip coordinador del taller ha entrat dos cops per setmana a les aules de l’Institut Milà i Fontanals i de l’Institut Consell de Cent, acompanyats per gent gran del barris del Raval i del Poble Sec, per crear una peça a partir del material textual i del material gestual i de dansa proposat pels i les alumnes a través dels exercicis proposats.

 

A Polièdrica podeu consultar altres projectes col·laboratius relacionats amb la dansa i les arts escèniques, alguns dels quals també han estat coordinats per la coreògrafa i ballarina Constanza Brncic, un dels membres de l’equip coordinador d’aquest projecte, com ara El ejercicio de la fuerza o La nit es mou/La noche se agita.
———–
Ningú no em persegueix/Nadie me persigue. Espectacle de teatre-dansa intergeneracional.
Del 22 al 24 de maig de 2015.
Teatre Tantarantana. Baixos 22. C/ Les Flors, 22. 08001 Barcelona.

Equip coordinador: Constanza Brncic (coreografia i direcció), Albert Tola (Dramatúrgia i textos), Nuno Rebelo (música).
En col·laboració amb: IES Milà i Fontanals, IES Consell de Cent i gent gran del barris del Raval i del Poble Sec de Barcelona.
Una producció de: Teatre Tantarantana dins del seu programa Tanta Jove, amb la col.laboració de Foment de Ciutat Vella i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), i el suport del Centre Cultural El Tecolote (Mèxic) i de l’Associació Cultural Bibliomusicineteca (Beca José Luna González).
———–
Més informació:
http://www.tantarantana.com/index.php/es/programacion/adultos/item/507-nadie-me-persigue#.VVyiCFXtlBc

 

També publicat al nostre Facebook.

Imatges: com la informació utilitzada per redactar aquesta nota, les imatges procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes difosos.