2 Juny, 2014
Notícia

Pica i fuig! Taller 3. Comunitats. Programació Sala d’Art Jove 2014

Un taller de reflexió sobre la relació dels artistes amb les comunitats que la programació de la Sala d’Art Jove 2014 ofereix dins de la seva proposta Pica i Fuig! Sobre la taula, temes com l’autoria, la creació des de la col·lectivitat, o el corporativisme, la identitat, la re-apropiació o la solidaritat. Una aproximació polièdrica a les qüestions pròpies de les pràctiques col·lectives i en col·laboració que permeten visibilitzar la diversitat de maneres (codis, estratègies de comunicació, dinàmiques de treball, jerarquies, etc.) d’encarar les relacions amb les comunitats.

>Dies: 4, 5 i 6 de juny

>Hora: 19-23h

>Lloc: Experimentem amb l’Art. C. Torrijos 68

>Inscripcionsartjove.bsf@gencat.cat

>Programa:

 

Dia 4: tertúlia amb els artistes de la Sala d’Art Jove, l’Equip Tutorial 2014, la productora independent Metromuster, el projecte el El Palomar, el bloc Morir de Frío i el col·lectiu LaFundició.

 

Dia 5: Centro de Cultivos Contemporáneos del Barrio (CCCB) parlarà del seu treball com a col.lectiu i la seva incidència al Barri de Poble Sec.

 

Dia 6: el grup Democracia mostrarà el seu treball.

——————————
Pica i Fuig!
 és una proposta de l’equip tutorial Sala d’Art Jove 2014, que consta de dos tallers anteriors: Taller 1. Documentació i Taller 2. Narrativitat

——————————
Més info: 

web de Sala d’Art Jove

web d’Experimentem amb l’Art

 

També al nostre  Facebook