18 Maig, 2015
Notícia

Pim, pam Polièdrica: memòries veïnals a l'espai públic

"SENYALEM LA MEMÒRIA". "TERRITORIS OBLIDATS" A LA MEDIATECA DEL RAVAL. Espai de trobada proposat des d'IDENSITAT (dins de la seva residència a l'Arts Santa Mònica i en el marc del projecte "TRANSLOCACIONS. Experiències temporals, pràctiques artístiques i contextos locals") per parlar sobre la recuperació de la memòria al barri del Raval de Barcelona a través de la proposta de “Senyalem la memòria”.

“Senyalem la memòria” és un projecte de col·laboració entre la plataforma Territoris Oblidats/PMU i la Mediateca del Raval (impulsada des de Ravalnet) que té l’objectiu de fer visibles les memòries de veïns i veïnes a l’espai públic.
———–
Dimecres, 20 de maig de 2015.
17:30h: passejada amb punt de sortida a la Plaça Salvador Seguí, davant de la Filmoteca de Catalunya.
18:30h: conversa al Centre d’Arts Santa Mònica. Les Rambles 7. 08002 Barcelona.
Organitza: IDENSITAT, en la seva residència a l’Arts Santa Mònica en el marc del projecte Translocacions.

 

“Senyalem la memòria” és un projecte de Territoris Oblidats i la Mediateca del Raval.
Hi col·labora: Escola Massana, Institut Tarradell i els projectes “Càpsules de memòria” de la Mediateca del Raval i microRavals, projecte de mediació en el context del cicle “Trets enmig del concert” del Centre d’Arts Santa Mònica.
———–
Més informació:
https://www.facebook.com/idensitat?fref=ts

 

També publicat al nostre Facebook.

Imatges: com la informació utilitzada per redactar aquesta nota, les imatges procedeixen de les webs i canals de comunicació dels esdeveniments i projectes difosos.