27 Març, 2014
Notícia

Pràctiques ciutadanes d'autogestió. De Can Batlló a La Flor de Maig

Avui, un present ple de memòria i de futur.
LaCol ens anuncia la publicació del llibre “Inventari de Can Batlló: Teixint una història col·lectiva”, on s’ofereix una visió panoràmica de Can Batlló. Escrit per diversos autors sota la coordinació de LaCol i publicat per la col·lecció Riera de Magòria, editada pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Presentació del llibre, dimarts 08/04/14 a les 19 h a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 4a planta).

+ info: http://www.lacol.org/?p=600
FOTO 1: portada del llibre extreta de la nota publicada a la web de LaCol.

La presentació d’aquest llibre ve precedida per la celebració de les Jornades de Barris Cooperatius “Barris cooperatius, ciutat comuna” a Can Batlló (4 i 5 d’abril), un espai de trobada, coordinació, aprenentatge i discussió entre projectes amb arrelament al territori que practiquen la cooperació social als seus barris.

+ info a: http://barriscooperatius.barripoblesec.org/
FOTO 2: Cartell de les jornades publicat a la web de Barris Cooperatius. Ciutat Comuna.

Finalment, també podem celebrar el pas endavant donat per la lluita veïnal i l’autogestió al barri de Sant Martí del Poblenou: la firma de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona i la propietat per la compra i futura cessió de la gestió de la part de l’edifici actualment “okupat” per l’Ateneu La Flor de Maig.

+ info a: http://ateneuflordemaig.wordpress.com/2014/03/26/lajuntament-comprara-la-flor-de-maig-del-poblenou-per-cedir-la-a-les-entitats/
FOTO 3: façana de l’edifici de La Flor de Maig publicada a la nota informativa del bloc de l’Ateneu Flor de Maig.

 

També al nostre Facebook