17 Febrer, 2016
Notícia

Resituar prioritats: l’educació i la mediació també són cultura

A BAO A QU PREMI CIUTAT DE BARCELONA i PROJECTE COHABITAR ENTRE- A FABRA I COATS

Dues iniciatives que posen en el centre d’atenció de les institucions municipals de cultura l’educació i la mediació en l’àmbit de la creació i les arts.

A BAO A QU PREMI CIUTAT DE BARCELONA
El premi Ciutat de Barcelona a les Arts Visuals s’ha atorgat a l’associació per les iniciatives desplegades l’any 2015 en els programes “Cinema en curs”, “Fotografia en curs” i “Creadors en residència” als centres educatius. 
———-
Els Premis Ciutat de Barcelona es van lliurar el 15 de febrer de 2016  al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
A Bao A Qu treballa des del 2004 per introduir la creació a escoles i instituts amb la implicació de professionals del cinema, fotògrafs i artistes que treballen conjuntament amb els docents amb programes estructurals com “Cinema en curs, “Fotografia en curs” i “En Residència”.
———-
Més informació:
http://ajuntament.barcelona.cat/premisciutatbcn/2015/secun1.shtml

PROJECTE COHABITAR ENTRE- A FABRA I COATS
El projecte escollit per a la programació del 2016 de Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona, Cohabitar entre- (emergències institucionals / pràctiques artístiques / processos col·lectius), es planteja l’objectiu de combinar les pràctiques artístiques, els processos de mediació i la implicació ciutadana.
———-
L’ICUB va fer públic el resultat del concurs de pública concurrència per a l’adjudicació de Fabra i Coats en nota de premsa el 11 de febrer de 2016.
Cohabitar entre- és un programa dels col·lectius IdensitatLaFundicióSinapsis i Transductores que es planteja com un dispositiu per activar el Centre d’Art com a creador i catalitzador d’interaccions entre pràctiques artístiques i espais socials.
———-
Més informació:
http://premsaicub.bcn.cat/2016/02/11/la-programacio-de-fabra-i-coats-centre-dart-contemporani-de-barcelona-treballara-practiques-artistiques-i-espais-socials/

També publicat al nostre Facebook.

Imatges: com la informació utilitzada per redactar aquesta nota, les imatges procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes i esdeveniments difosos.