7 Maig, 2013
Notícia

Sessió de treball de Polièdrica a la Facultat de Belles Arts (UB)

El 30 d'abril Polièdrica es presenta als i les alumnes de l'assignatura “Estudis de Cas en Pedagogies Culturals" (Facultat de Belles Arts / Universitat de Barcelona) convidats per la seva professora, Aida Sànchez de Serdio. L'objectiu de la presentació és establir un marc de col·laboració per tal que els i les estudiants puguin aprofitar aquest espai wiki en la seva assignatura. Al seu torn, el treball realitzat a classe s'incorporarà a l'arxiu en forma d'articles i, per tant, serà accessible sota llicència Creative Commons.

La sessió de presentació va ser conduïda per Cristian Añó, coordinador del projecte i membre del col·lectiu Sinapsis, que va oferir als i les joves una “visita guiada”, tant per la part pública de la pàgina web de Polièdrica com pel seu gestor de continguts. Durant el recorregut pel gestor de l’eina es van anar explicant tots els detalls per fer-ne un ús profitós.

Per tancar la sessió, es va obrir un torn d’intervencions durant el qual els i les alumnes van poder compartir les seves impressions i propostes sobre temes com, per exemple, les relacions que es poden establir entre les diferents tipologies d’articles. En aquest punt es va fer especial èmfasi en l’interès d’abordar la creació de continguts com una xarxa interrelacionada d’articles.

Van assistir a la presentació els i les alumnes Ariadna Donate, Maria Suazo, Irati Irulegui, Claudia Maldini, Judith Santamaria, Raquel Riba, Francesc Cabanach, Carlota Fuentevilla i Anna Gustems.