28 Març, 2014
Notícia

Teatre de cocreació: compromís autèntic o inter-legitimació?

Des d’Interacció ens fan memòria de Co-creating theatre: authentic engagement or inter-legitimation? l’article que Ben Walmsley, investigador de la Universitat de Leeds (UK), va publicar a la revista Cultural Trends (volum 22. Març de 2013).

Aquí teniu un petit tast de les opinions de Walmsley, recollides en el resum de l’article al bloc del Centre d’Informació i Documentació d’Interacció.

Sobre la cocreació, Walmsley dixit:

(…) ha de ser bruta, crua, autèntica, incompleta i ha de dependre del contex (…)

(….) no ha de ser una estratègia per ampliar la participació i la democratització de les arts, sinó per treballar i aprofundir en el compromís dels públics (…)

Consulta l’article a: http://interaccio.diba.cat/CIDOC/blogs/2013/04/24/co-creating-theatre-authentic-engagement-or-inter-legitimation

Aprofitem per recordar-vos que a Polièdrica estem ultimant una panoràmica sobre Teatre i Comunitat, amb diversos itineraris i projectes relacionats, fruit de la col·laboració amb Forn de teatre Pa’tothom.

Informació també publicada  al nostre Facebook

FOTO 1: imatge corresponent a una de les sessions de la jornada de I+C+i 5: De la interacción a la cocreación. Extreta del bloc del CCCB. http://blogs.cccb.org/icionline/sintesis-de-la-sesion-ici-5-de-la-interaccion-a-la-cocreacion/
FOTO 2: Portada de la revista Cultural Trends on es va publicar l’article de Walmsley. Extreta del bloc del Centre d’Informació i Documentació d’Interacció.