16 setembre, 2020
Notícia

VI Trobada "Cultura y Ciudadanía: cultura, arte, ciencia, tecnología y naturaleza”

"Cultura y Ciudadanía" és un programa de la Subdirección General de Cooperación Cultural con las Comunidades Autónomas que té com a objectiu promoure la participació ciutadana en cultura, a través de línies de treball com aquestes trobades, i en col·laboració amb agents públics i privats de tot l'Estat. Aquesta VI edició s'articula temàticament entorn de les connexions i intercanvis entre cultura, art, ciència, tecnologia i naturalesa.

Per què unir cultura i ciència? Sota quines premisses i condicions? Com abordar la tecnociència amb perspectives de cultura ciutadana? Quins sabers i pràctiques necessitem, per a quins problemes? Com repensar l’humà dins d’un nosaltres planetari? Com enfrontar la sobirania tecnològica i digital? Quins presents tenim per a quins futurs compartits? Com traduir-ho en el camp de les polítiques, institucions i models culturals? Com narrar-ho?
———-
Dates: Fins el 28 de juny (data límit per a la recepció de projectes)
La Trobada es celebra l’11 i 12 de novembre a Tabakalera. Plaza de las Cigarreras, 1. 20012 Donostia
Organitza: Subdirección General de Cooperación Cultural con las Comunidades Autónomas (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Gobierno de España)
A càrrec de: Marina Garcés (Professora a la Universitat Oberta de Catalunya), Remedios Zafra (Investigadora a l’Institut de Filosofia del CSIC i professora a la UNED), María Ptqk (Investigadora i comissària independent), Marcos García (Director de Medialab-Prado), José Luis de Vicente (Investigador i comissari del Sónar +D), Benito Burgos (Cultura y Ciudadanía. Ministerio de Cultura y Deporte)/comitè académic
———-
Més informació:
culturayciudadania.culturaydeporte.gob.es/2020

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (última consulta: setembre 2020).