2 febrer, 2020
Notícia

Curs d'introducció a l'Art Contemporani. 5ª edició

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) presenta la cinquena edició del curs d’introducció a l’art contemporani adreçat al personal docent i estudiants que volen adquirir les eines per explorar el potencial pedagògic de l’art.

Aquesta proposta de formació del professorat del Servei educatiu del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT Pedagògic) endinsa als docents en les principals manifestacions de les arts visuals i propostes artístiques del segle XX, amb l’objectiu d’assolir una visió panoràmica de l’art contemporani, amb algunes referències a l’art del nostre entorn més proper, gaudint de forma presencial de les obres exposades en el museu, per comprendre i desxifrar millor el codi del vocabulari artístic.

 

El curs, impartit per Cinta Mata Ballesté, s’adreça a mestres d’infantil i primària que vulguin aproximar-se a l’art contemporani i aplicar metodologies creatives a l’aula i també a estudiants d’art i pedagogia. No cal tenir formació prèvia, però sí curiositat de voler ampliar el marc teòric, així com de conèixer en què i com treballen els artistes del nostre temps.

 


 

Dates: Febrer-març
MAMT. Santa Anna, 8. 43003 Tarragona
Organitza: Servei educatiu del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT Pedagògic)
A càrrec de: Cinta Mata Ballesté/formadora
Dirigit a: Mestres d’infantil i primària, estudiants d’art i pedagogia
Més informació: dipta.cat/mamtpedagogic/formacio-del-professorat

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.