1 gener, 2022
Notícia

ANUARI POLIÈDRICA 2021

Aquesta publicació recull els projectes, accions i documents referenciats a Polièdrica durant el 2021.

A l’Anuari volem compartir els articles i notícies que hem publicat durant el 2021. A través del nostre magazine, al llarg de l’any hem difós part de les accions, projectes, jornades, formacions, publicacions, etc. desenvolupades a diferents ciutats i comunitats autònomes. 

 

En general, institucions i administracions disposen de més mitjans per comunicar les accions que promouen, eclipsant mediàticament projectes impulsats per agents independents, la baula més fràgil i precària de tota la cadena de valor que sustenta l’ecosistema nascut de la intersecció entre art, educació i comunitat. Malgrat que aquests agents són impulsors significatius de la innovació en la producció i en les maneres de fer d’aquestes pràctiques, sovint els coneixements que generen són capitalitzats per les institucions en un exercici simultani i paradoxal de cooptació, i de reconeixement i legitimació. 

 

Per destacar la importància d’aquests agents independents, al final de l’anuari hem incorporat un índex descriptiu on recollim els agents que han aparegut a les notícies i articles que hem publicat aquest 2021.

 

DESCARREGA’T L’ANUARI 2021 AQUÍ