4 setembre, 2017
Notícia

Apadrina el teu equipament 2017-2018

Amb el curs escolar 2017-2018 comença la 5ª edició del projecte que promou el treball conjunt entre el grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval. Durant aquesta edició, es van dur a terme 16 apadrinaments, amb la participació de 895 alumnes de 9 centres educatius i 9 equipaments culturals del barri.

Com a novetats d’aquest curs es destaquen:

 

>> L’augment d’apadrinaments a les escoles de primària i en conseqüència, l’augment d’alumnat participant al projecte, que enguany arriba a un total de quasi 900 alumnes.

 

>> La consolidació de l’experiència d’aprenentatge-servei en un dels apadrinaments, que posa en contacte a l’alumnat amb serveis del barri que atenen a persones amb diversitat funcional i col·lectius de gent gran. Enguany, per primer cop, també hi han participat entitats socials que atenen a joves i famílies del barri.

 

 

El 27 d’abril del 2018 s’organitza l’acte de cloenda de la 5a edició al Convent dels Àngels. Assisteixen 277 persones, entre l’alumnat dels 9 centres educatius participants, tècniques de serveis educatius dels Grans Equipaments, responsables i usuàries d’entitats i representants de l’Ajuntament i el Consorci d’Educació de Barcelona. Durant la jornada, alumnat dels diferents centres educatius comparteix l’experiència viscuda amb una dinàmica participativa prèvia a l’acte i a continuació es presenten alguns dels apadrinaments realitzats.

———-

Dates: 2017-2018

Organitza: Fundació Tot Raval

Participa: Escola Castella, Escola Collaso i Gil, Escola Drassanes, Escola Labouré, Escola Mossén Jacint Verdaguer, Escola Vedruna-Àngels, INS Consell de Cent, INS Milà i Fontanals i INS Miquel Tarradell (centres educatius); Fundació Joan Brossa, CCCB, Gran Teatre del Liceu, Museu Marítim de Barcelona, Filmoteca de Catalunya, Memorial Democràtic, Palau Güell, MACBA i el CSIC-IMF (equipaments culturals del barri)

Suport: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Govern d’Espanya

———-

Més informació:

totraval.org/ca/projectes/apadrina-el-teu-equipament/edicions-anteriors/edicio-2017-2018

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.