20 octubre, 2020
Notícia

Aperitifak Cayolar

Trobada al Centre Huarte de Navarra per compartir l'experiència artística i humana del projecte Aperitifak Cayolar en la qual l'artista francesa Natacha Sansoz va convidar a un grup de persones a una setmana de creació i experimentació sobre la temàtica d'“habitar” a la vall d'Asp (Pirineu francès).

L’agost de 2020, un grup transfronterer de persones (traginxr, pastorx, excursionista, narradxr, tipògrafx, il·lustradxr, investigadxr, cuinxr, infants, artista sonorx…) van compartir una setmana de creació i experimentació sobre la temàtica d’habitar. La trobada va tenir lloc al Pirineu, al refugi de Larry, localitzat a la vall d’Asp a 1.750 metres, i va ser una invitació de l’artista francesa Natacha Sansoz.

 

El mateix grup es torna a reunir al Centro Huarte, durant una setmana que culmina en aquest Aperitifak, per intercanviar amb el públic aquesta experiència artística i humana.

 

Aperitifak és una trobada informal i lúdica que es celebra amb una proposta i un/a artista diferent una vegada al mes. En un ambient distès, les persones participants poden acostar-se des del vivencial a propostes d’art contemporani. La planta baixa del Centro Huarte es transforma en un lloc on proposar, degustar, inventar, conèixer o provar en diàleg amb el/la artista.

 


 

Dates: 20 d’octubre
Centro Huarte. Calvario, 2. 31620 Huarte (Navarra)
Organitza: Centro Huarte
A càrrec: Association Trame/Tallerista
En el marc de: Aperitifak (Centro Huarte)
Més informació: centrohuarte.es/aperitifak-cayolar

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Centro Huarte

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.