20 maig, 2019
Notícia

Aquario Barcelona

Convocatòria oberta per participar a "Aquario Bcn", un projecte d'art comunitari de ComuArt que posa en evidència la tensió cultural que es produeix en el món contemporani entre les comunitats migrants i d'acollida. El punt de partida del projecte es centra en l'experiència de la població xinesa.

Aquario Barcelona és un projecte de creació artística que tracta sobre la trobada a Barcelona entre la comunitat xinesa i els seus veïns i veïnes. Es desenvolupa en dues fases:

 

> Fase 1: Tallers Nòmades

Aquesta primera fase té lloc entre els mesos de maig i juny i proposa tallers dansa-performance gratuïts on investigar i conèixer els barris i habitants de Fort Pienc, Sagrada Família i zona d’Arc de Triomf. Els tallers estan dissenyats per a qualsevol persona, qualsevol edat que visqui, estudiï o treballi en aquests barris, que estigui interessada en les arts escèniques, en conèixer més el seu barri i a la comunitat xinesa.

 

> Fase 2: Tallers Creatius

Aquesta fase té lloc durant la tardor 2019 i culmina amb una peça escènica que es presenta al novembre el 2019.

———-

Dates: Maig i juny

Centres cívics i biblioteques de Barcelona

Organitza: ComuArt

A càrrec de: Xirou Xiao i Elena Nieto/dinamització dels tallers, Miguel Gallardo/seguiment

En el marc de: Aquario

———-

Més informació:

movearteparatodos.com/aquario-barcelona

artsenselimits.wordpress.com/2019/05/06/aquario-barcelona

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.