6 octubre, 2018
Notícia

Arquitectura per a nens

Tallers de la mà d'ArqKids Education, impartits en La Térmica, que al costat de l'arquitectura integren ciència, art, humanisme i tecnologia, fomentant el desenvolupament i el coneixement de les professions cientificotècniques.

En els tallers d’arquitectura d’ArqKids Education es treballa a través de sis blocs temàtics principals:

 

> Mòdul de matemàtiques: S’endinsen en el coneixement intuïtiu d’aquestes mitjançant l’estudi de les figures geomètriques i la seva relació.

 

> Mòdul de pensament espacial: Es treballa amb la creació d’objectes tridimensionals i exercicis d’orientació amb mapes.

 

> Mòdul d’urbanisme: Es desperta un sentit crític després del descobriment d’alternatives a la manera d’utilitzar la ciutat. El mòdul inclou aspectes tan diversos com la mobilitat, l’espai públic o la participació ciutadana.

 

> Mòdul de desenvolupament sostenible: Es coneixen les energies renovables i més detalls sobre el reciclatge.

 

> Mòdul d’arquitectura digital: Es comprenen aspectes abstractes de manera senzilla en poder visualitzar-los directament.

 

> Mòdul d’expressió gràfica: Es fomenta la capacitat de representació d’estructures i idees, incentivant així el coneixement de la comunicació no verbal mitjançant símbols.

———-

Dates: 6, 20 i 27 d’octubre; 10, 17 i 24 de novembre; i 1, 15 i 22 de desembre

La Térmica. Avenida de Los Guindos 48, Málaga
Organitza: La Térmica
A càrrec de: Carmen Díaz Sánchez, Jaime Munné Fuentes, Manuel Díaz Sánchez (ArqKids)

En el marc de: La Térmica Mini

———-

Més informació:

latermicamalaga.com/actividades/talleres-de-arquitectura-para-ninos-de-arqkids

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.