23 novembre, 2017
Notícia

Art Jove 2018

Convocatòries de Producció, Mediació i Internacional de la Sala d'Art Jove. L’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya publica 8 convocatòries, amb 22 premis i beques en total, que tenen per finalitat la producció i la mediació de projectes artístics, així com d’intercanvi internacional.

Les diferents modalitats es desenvolupen en bona part amb la col·laboració d’altres institucions del context català, com són MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, el Centre d’Art La Panera de Lleida, Lo Pati Centre d’Art Terres de l’Ebre d’Amposta, ACVIC Centre d’Arts Contemporànies de Vic, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i Hangar.

 

Pel que fa a l’intercanvi internacional, es realitza amb el Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) de Gant, Bèlgica.

———-

Dates:
> Sessions informatives: 23 de novembre de 10 a 14 h. i de 16 a 19h. 
Sala d’Art Jove. Carrer de Calàbria, 147, 08015 Barcelona

> Termini per la presentació de propostes: 11 de desembre a les 14h. en presentació presencial / 11 de desembre a les 24h. en presentació digital

Convoca: Sala d’Art Jove

A càrrec de: Carla Boserman (relatora gràfica, docent i coordinadora del àrea d’Art de BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona), Bernat Daviu (artista i director de la galeria Bombon projects), Patricia Dauder (artista),  Alexandra Laudo ([Heroínas de la cultura], comissària d’exposicions i crítica d’art), Vicent Fibla (director d’Eufònic) i Oriol Fontdevila (membre de l’equip gestor de Sala d’Art Jove)/jurat

Suport: Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya 

———-

Més informació: 

saladartjove.cat/ca/i/convocatories/art-jove-2018

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.