11 novembre, 2017
Notícia

Artescape 2017

Festival juvenil d’arts de carrer, "ARTESCAPE" 2017, organitzat per ARTIXOC. En aquesta edició, amb la què s'acompleixen 12 anys del projecte, el tema que enllaça les activitats és l’Art i la Comunitat, per això es fa en col.laboració amb la xarxa d'art comunitari ARTIBARRI.

En aquesta edició, la ciutadania i, amb especial èmfasi, els i les joves, podran participar, de forma gratuïta, a diferents tallers i activitats en els que es practiquen diverses manifestacions artístiques d’art urbà i comunitari: hip hop, break-dance, graffiti, skate, bàsquet beat, circ, percussió, audiovisuals, entre d’altres.

 

Aquest any el tema que enllaça les activitats és l’Art i la Comunitat, per això es compta amb la col.laboració especial de la Xarxa ARTIBARRI, comunitats creatives per al canvi social, i de l’artista Rice Barcelona.

 

Els dies del Festival, a la Lleialtat Santsenca, equipament de gestió cívica de Sants i a la Plaça
Celestina Vigneaux, diversos professionals enfocaran el tema a partir d’accions artístiques, col·laboracions amb escoles i una xerrada col·loqui.
———-

Dates: De l’11 al 13 de novembre
Lleialtat Santsenca (Olzinelles, 31 08014 Barcelona) i Plaça Celestina Vigneaux (Corral s/n 08014 Barcelona)
Organitza: ArtiXoc
Participa: Xarxa ARTIBARRI i Rice Barcelona (artista)
Col·labora: Institut Joan Coromines, Escola PROA, Jiser, Enrotlla’t, Difusor i La Lleialtat Santsenca
Suport: Ajuntament de Barcelona (Sants-Montjuïc) i Secretariat d’Entitats de Sants-Hostafrancs
———-
Més informació:
artixoc.org/artescape-2017

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.