26 octubre, 2019
Notícia

Arts del Cos, Educació, Salut i Comunitat

3er Cicle d'aquesta formació impartida per l'associació cultural Marabal, que consta de 6 cursos intensius que tenen com a eix vertebral les arts del cos aplicades a entorns educatius, terapèutics i comunitaris.

Partint d’un enfocament integratiu del cos com a unitat bio-psico-social, aquestes formacions pretenen facilitar recursos tècnics i metodològics de la dansa, el teatre, la musicoteràpia, la performance i l’artteràpia per acompanyar a persones en els seus processos vitals.

 

La realització d’un curs de 15 o 20 hores suposa un certificat reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

———-

Dates: D’octubre de 2019 fins maig de 2020

Centre de Formació i Creació Artística Marabal. Carrer de la Bòbila, 7, 08004 Barcelona

Organitza: Marabal

A càrrec de: Núria Banal, Álvaro Prats Bertomeu, María A. Navarro, Adrian Galati, Leticia Pipman

Dirigit a: Pedagogs, mestres, educadors, dinamitzadors socials, monitors, tècnics culturals, psicòlegs, terapeutes, infermers i artistes interessats en les arts aplicades; i entitats i organitzacions i estudiants que vulguin ampliar el seu bagatge professional

Suport: Generalitat de Catalunya (Departament d’Ensenyament)

———-

Més informació:

marabal.org/formacio-arts-cos-aplicades-educacio-salut

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.