27 abril, 2016
Notícia

Arts visuals al territori

EXPOSICIÓ "BARRIS CREATIUS" (Servei de Cultura, Ajuntament de Terrassa)

Projecte en què diversos artistes locals treballen conjuntament amb col·lectius dels barris de la ciutat de Terrassa, cercant un símbol emocional que defineixi els respectius territoris.

 

Amb aquesta iniciativa es vol facilitar la creació comunitària, potenciant les xarxes col·laboratives, incidint en l’àmbit de les arts visuals i potenciant la creació de nous públics amb l’objectiu d’apropar els llenguatges artístics contemporanis.
———-
Dates: Fins el 2 de maig de 2016.
Casa Soler i Palet. Font Vella, 28. 08221 Terrassa.
Organitza: Ajuntament de Terrassa (Servei de Cultura).
Participa: Associació de Veïns de Cementiri Vell (Mercè Casanova), Biblioteca Districte 2 – bd2 (Xavier Corral i Dava CL), Associació de Veïns Can Palet II (Quico Ortega) i Grup de Joves Esplai La Fàbrica de Cant Tusell (Anna Taratiel)/entitats, equipaments i artistes participants en aquesta edició.
En el marc de:
 Cicle Art/Terrassa 2016.
Suport: Diputació de Barcelona (Àrea de Cultura), Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Terrassa Arts Visuals.
———-
Més informació:
terrassa.cat/barris-creatius

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.