7 març, 2017
Notícia

Assumpte: una forta intuïció

L'escola El Bruc cedeix al Museu Nacional d'Art de Catalunya el mural que varen realitzar els/les alumnes l’any 2012 amb la direcció artística d’Alícia Castro, tot seguint les traces d’una peça de l’artista Sol LeWitt. Aquesta és una maniobra impulsada pels artistes Aldo Urbano i Daniel Moreno Roldán en el marc dels premis Art Jove de 2017.

Els artistes Aldo Urbano i Daniel Moreno Roldán han estat els guanyadors del premi Art Jove (convocatòria 2017) en la modalitat d’intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial que atorga la Sala d’Art Jove de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

L’acció consisteix en traspassar un mural pintat a un mur exterior de l’Escola El Bruc (Montserrat) a un mur de la Sala Oval del museu. Els artistes fan donació a perpetuïtat del nou mural al Departament d’Educació del MNAC.

 

Amb motiu de la presentació d’aquesta intervenció el 7 de març, es farà donació a la biblioteca d’una publicació titulada Assumpte: una forta intuïció, amb correspondències de Vidal i Ventosa, Folch i Torres, Daniel Moreno Roldán, Aldo Urbano, Gabriel Ventura i Victor Balcells, totalment fotocopiable per a tothom que ho demani.

———–

Dates: 7 de març

Sala Oval i Biblioteca del MNAC. Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n 08038 Barcelona

Organitza: Sala d’Art Jove amb la col·laboració de Museu Nacional d’Art de Catalunya

A càrrec de: Aldo Urbano i Daniel Moreno Roldán

Participa: Escola El Bruc

En el marc de: Premis Art Jove (modalitat d’intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial)

Suport: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Sala d’Art Jove

———–

Més informació:

museunacional.cat/ca/activitats/assumpte-una-forta-intuicio

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.