14 novembre, 2022
Notícia

Avaluació de Concomitentes | Concurs públic

L'objectiu del concurs és una assistència tècnica per desenvolupar un estudi i avaluació que ajudi a analitzar i eixamplar l'impacte dels projectes artístics de la productora cultural Concomitentes (Fundación Carasso).

L’informe desenvolupat durant aquesta assistència tècnica que planteja Concomitentes ha d’assenyalar les seves febleses i fortaleses i incorporar potencials solucions, incloent-hi eines com DAFO i escenaris hipotètics per al futur, que ajudin a elaborar l’estratègia de l’entitat de cara al període 2024-2028. Aquest concurs públic també ha de servir per ampliar les fonts finançadores, així com continuar millorant la gestió i governança de l’associació, el mecenes fundador de la qual és la Fundación Daniel y Nina Carasso i la missió de la qual és la generació d’agència ciutadana i la resposta a reptes contemporanis des de la producció artística.

 

Com a resultat d’aquest treball, s’espera aconseguir un document útil amb el qual, a través d’una mirada externa, es pugui continuar millorant elements clau per a Concomitentes com ara la gestió estratègica i la governança, la rendició de comptes i la transparència, el valor afegit, el finançament i generació d’aliances, l’ampliació de projectes i la vertebració territorial.

 

El pressupost assignat a la persona o equip consultor són 6.000 euros (impostos inclosos) i les propostes seran valorades per l’equip tècnic de Concomitentes.

 

 

Concomitentes

 

Productora cultural sense ànim de lucre que creu en la capacitat de l’art i la cultura per afavorir el canvi social i facilitar altres maneres de fer juntes amb el suport de la Fundación Daniel y Nina Carasso, mecenes fundador del projecte. Des del 2018, tenen en marxa sis projectes (concomitàncies) que treballen per a donar resposta a una problemàtica social i/o ambiental en un context local determinat a través d’una obra d’art o cultural, comissionada per un grup de ciutadans/as (comitents) que identifiquen aquesta causa i es comprometen a pensar i aprofundir en ella de la mà d’una mediadora per a definir i emetre un encàrrec amb el qual un/a artista produeixi una obra que visibilitzi o de resposta a aquest desig col·lectiu.

 

 

Dates: Fins el 20 de novembre
1 de desembre: Publicació de la proposta seleccionada
Desembre 2022-Febrer 2023: Període de realització del treball
Convoca: Concomitentes (Fundación Carasso)
A càrrec de: Equip tècnic de Concomitentes/Valoració de les propostes
Més informació: concomitentes/concurso-publico-evaluacion
> Detall complet del concurs i bases

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més convocatòries en clau comunitària


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.