20 maig, 2016
Notícia

Ballar i fer teatre a qualsevol edat

TALLER DE DANSA INTERGENERACIONAL (dins del projecte O.V.N.I del Col·lectiu Big Bouncers) i "LI DIUEN MAR. PRIMER MOVIMENT" (dins del projecte PI(E)CE produït pel Teatre Tantarantana de Barcelona)

TALLER DE DANSA INTERGENERACIONAL
En aquest taller es treballaran diferents jocs amb pautes de moviment en els quals tots els participants, independentment de l’edat i l’experiència en dansa, podran participar-hi. Aquestes pautes estan vinculades al procés de creació que el Col·lectiu Big Bouncers està desenvolupant per a la seva nova creació O.V.N.I (Objectes Varis no Identificables).

 

S’explorarà l’espai propi, l’espai compartit, les relacions entre els cossos, amb la música…

 

També es treballarà a partir de la imaginació, buscant moure’ns des de diferents estímuls, per crear diferents danses, amb textures, formes i característiques diverses, ampliant així les possibilitats del propi cos i de l’imaginari de cadascú.
———-
Dates: 22 de maig de 2016. De 9,45 a 13,00h.
Graner. Jane Addams, 14 -16. Barcelona.
A càrrec de: Col·lectiu Big Bouncers.
———-
Més informació:
oaea.institutdelteatre.cat

 

 

 

LI DIUEN MAR (PRIMER MOVIMENT)
Peça escènica que és resultat d’un intens treball de vuit mesos amb adolescents i gent gran produït pel Teatre Tantarantana dins del projecte TantaJove, amb direcció escènica i coreografia de la Constanza Brncic, dramatúrgia i textos de l’Albert Tola a partir dels textos dels participants i música de Nuno Rebelo (projecte PIECE).

 

Aquest treball de creació col·lectiva proposa una espectacle amb més de 80 persones en escena al voltant de temes que han anat emergint al llarg de la creació de la peça: tot de formes de viatge (intern i extern) basades en les vivències íntimes, socials i polítiques dels participants.
———-
Dates: Del 27 al 29 de maig de 2016.
Teatre Tantarantana. C/ De les Flors, 22. Barcelona.

A càrrec de: Constanza Brncic (direcció), Albert Tola (dramaturgia) i Nuno Rebelo (música).

Participa: Alumnat i docents dels Instituts Milà i Fontanals i Consell de Cent de Barcelona, espai per a joves Habitació1418 (CCCB-MACBA), avis i àvies convocats per TotRaval i Fundació Arrels, i un cor del projecte Clavé XXI (Palau de la Música Catalana).
En el marc de: PI(E)CE Projecte Intergeneracional de Creació Escènica produït pel Tantarantana (Taller TantaJove).
———-
Més informació:
tantarantana.com/production/li-diuen-mar

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.