21 setembre, 2020
Notícia

BAM Cultura Viva 2020

El Festival BAM Cultura Viva és una programació de propostes artístiques de proximitat que es concreta conjuntament des de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB i Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum) amb un entorn de persones i col·lectius a partir d'una convocatòria oberta.

El BAM Cultura Viva s’organitza a través d’una convocatòria oberta d’artistes i una gestió comunitària amb el suport d’iniciatives vinculades a l’economia social. Un festival sense directors ni comissaris, amb una gestió compartida entre l’Ajuntament de Barcelona i projectes comunitaris.

 

Els col·lectius que donen forma a la programació del festival són Alterevents, Ateneu L’Harmonia, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni Quepo, a més d’altres persones a títol individual.

 

En aquesta quarta edició, una comissió formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva, ha fet una escolta activa de les gairebé 500 propostes connectades amb la música presentades a la convocatòria, que va coincidir amb el principi del confinament degut a la COVID-19, reunint-se telemàticament per debatre i donar forma al cartell definitiu. A la comissió s’hi han sumat persones de perfils i experiències diverses, per guanyar en riquesa de punts de vista i experiències.

 


 

Dates: 24, 26 i 27 de setembre
Recinte Fabra i Coats. C/ Sant Adrià, 20. 08030, Barcelona
Organitza: Institut de Cultura i i Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum (Ajuntament de Barcelona)
A càrrec de: Plenari del BAM Cultura Viva
Participa: Alterevents, Ateneu L’Harmonia, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Quepo/nodes de Cultura Viva, alguns d’ells membres del Plenari del BAM

Més informació: ajuntament.barcelona.cat/bam-cultura-viva-2020

 

 

 


Esdeveniments relacionats amb altres edicions del BAM Cultura Viva:

 

> Vídeo BAM Cultura Viva 2019

Aftermovie BAM Cultura Viva 2019 – Un festival comunitari (cat. i cast.)


 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Cultura Viva 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.