24 febrer, 2018
Notícia

Barris en dansa 2017/18: Nosaltres

La companyia de dansa Iliacan convida a "Barris en dansa" 2017-18: un projecte comunitari en què persones de diversos barris de Barcelona, de totes les edats i condicions, participen en la realització d’un espectacle de dansa contemporània i en són els intèrprets. Al Mercat de les Flors es representa l'espectacle final "Nosaltres".

En Barris en Dansa a cadascun dels barris de Barcelona es construeix una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals -que tenen lloc de setembre a desembre de 2017- i acaba amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle que es representa al Mercat de les Flors durant els mesos de gener i febrer de 2018.

 

Nosaltres reflecteix en forma de mirall els temps que vivim. N’hi ha que corren atrafegats d’un punt a un altre sense cercle que els aculli, però nosaltres hem creat un punt de trobada en la dansa. Ens oferim com el que som, amb les nostres pors, amb fraternitat i respecte, amb aquesta meravellosa diversitat humana que configura la primera persona del plural i que ens permet caminar amb confiança cap al futur… som massa innocents?

———-

Dates: 24 i 25 de febrer a les 18h i 17h, respectivament

Mercat de les Flors. Lleida, 59, 08004 Barcelona

Produeix: La Caldera Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques

Organitza: Iliacán

A càrrec de: Álvaro de la Peña/direcció, Beatriz Vergés i Cristina Roca/ajudants de direcció, Inês Tanqueiro/ajudant producció, Carles Borràs/cap tècnic, Ismael López de los Mozos/tècnic so, Fàtima Roel i Igor Carretero/disseny gràfic, Carlos Casado/fotografía, Mireia Calafell/poema No és veritat, Ana K. García/interpretació de Gracias a la vida en homenatge a Violeta Parra

Participa: Sínia Centre Ocupacional, L’Escola de Músics JPC

Col·labora: La Caldera Les Corts, CCCB, Mercat de les Flors, Fundació Tot Raval, Teatre Joventut, l’Ateneu Popular Nou Barris, Casal Folch i Torres, Teatre Zona Nord, Casal Infantil Ciutat Meridiana i Pla de Barris Zona Nord

Suport: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona

———-

Més informació: 

mercatflors.cat/espectacle/barris-en-dansa-201718-nosaltres

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.