11 gener, 2017
Notícia

Beyond Text

Beyond Text (2016-2019) és un projecte internacional col·laboratiu per portar la recerca pràctica basada en l'art a l'educació. Els socis a Espanya d'aquest projecte, finançat per Erasmus + Acción Clave 2, són l'Universitat de Vic i La Nave Va.

L’objectiu del projecte Beyond Text (Més enllà del text) és trobar maneres de fer costat als i les professionals i als i les investigadors/es de totes les disciplines dins de les universitats i les seves professions i organitzacions, en l’utilització de les arts per realitzar recerques, avaluacions i avaluacions d’alta qualitat a través de la pràctica, no només del text.
———-

Dates: Tardor 2016 – Estiu 2019 
Participa: Espanya: Universitat de Vic y La Nave Va – Estonia: University of Tartuu i Kultuur Akadeemia – Finlandia: Lappeenranta University of Technology y Cultural Co-op Kiito – Palestina: University of Bethlehem y Alrowwad Cultural and Theatre Center for Children – Regne Unit: RECAP, (Centre for Research into Education, Creativity and Arts through Practice) de la University of Chester/socis del projecte
Suport: Erasmus + Acción Clave 2: Alianzas estratégicas para la educación superior (finançament)
———-
Més informació:
lanaveva.org/beyond-text-cast

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.