26 juny, 2019
Notícia

Beyond Text

Projecte internacional col.laboratiu relacionat amb la investigació pràctica basada en les arts a l’educació. A nivell nacional, el projecte compte amb la La Nave Va, una entitat de professionals de les arts escèniques, l'educació social i la pedagogia, i la Universitat de Vic.

L’objectiu de Beyond Text (Més enllà del text) és trobar formes de reforçar a professionals i investigadorxs de diferents disciplines dins de les universtiats, professions i organitzacions per utilizar les arts en les seves recerques, investigacions, avaluacions i avaluacions d”alta qualitat a través de la pràctica i no només del text.

 


 

Dates: 2016-2019

A càrrec de: Universitat de VicLa Nave Va (Espanya); University of Tartuu i Kultuur Akadeemia (Estonia); Lappeenranta University of Technology y Cultural Co-op Kiito (Finlàndia); University of Bethlehem y Alrowwad Cultural and Theatre Center for Children (Palestina); RECAP, (Centre for Research into Education, Creativity and Arts through Practice) de la University of Chester (Regne Unit)

Suport: Erasmus + Acció clau 2: Aliances estratègiques per a l’educació superior

Més informació: lanaveva.org/beyond-text

 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.