5 maig, 2020
Notícia

Bòlit Mentor curs 2019-2020

"Art en construcció" és la proposta del projecte Bòlit Mentor (Bòlit Centre d'Art Contemporani de Girona) per a l'edició 2019-2020 entorn el concepte d'identitat. Aquesta activitat educativa consisteix a introduir artistes visuals als centres d'educació secundaria per desenvolupar un projecte creatiu juntament amb els estudiants (a través de tallers, conferències i altres activitats).

Sota la mentoria de Maria Soler, durant el treball a les aules d’aquesta edició 2019-2020 del Bòlit Mentor es pretén indagar en aquesta recerca constant de la identitat, creant un espai per a la reflexió, l’experimentació, la creativitat i la cooperació. Aquesta línia és la que treballaran Azucena Moya, Mireia Ferron i Ingrid Riera, cada una d’elles des d’una disciplina diferent. 

 

 

> Azucena Moya treballarà amb l’Institut Josep Brugulat (Banyoles) principalment amb tècniques de collage i poesia- objecte.

 

 

> Mireia Ferron utilitzarà la fotografia com a eina d’investigació amb l’alumnat de l’Institut Santiago Sobrequés (Girona).

 

 

> Ingrid Riera partirà de les tècniques manuals digitalitzades en el seu treball amb l’Institut Carles Rahola (Girona).

 


 

Dates: Curs 2019-2020
Bòlit. Plaça Pou Rodó 7-9. 17004 Girona
Organitza: Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona
A càrrec de: Maria Soler (Mentora edició 2019-2020)
Participa: Azucena Moya, Mireia Ferron i Ingrid Riera/artistes; Instituts Josep Brugulat, Santiago Sobrequés i Carles Rahola/centres educatius
Més informació: bolit.cat/bolit-mentor/edicio-2019-2020

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.