11 març, 2021
Editorial

Butlletí 2 - Març 2021

Què ha passat durant gener i febrer de 2021?

Medialab Prado ens afecta

 

Hi ha una pertorbació intensa en l’àmbit de treball de les pràctiques culturals i artístiques col·laboratives i comunitàries. Estan desmantellant Medialab Prado a Madrid.

 

A qui interpel·la aquest fet? Ens interpel·la si som un agent o projecte independent? Ens interpel·la si som docents que treballem des de l’art i la cultura? O només si formem part d’una administració o un centre d’art, o si estem vinculats directament amb Medialab Prado?

 

Hi ha una pertorbació intensa i ens afecta a totes les persones que d’alguna manera formem part de l’ecosistema de les pràctiques culturals i artístiques col·laboratives i comunitàries.

 

Medialab Prado és, indiscutiblement, un espai i un projecte emblemàtic. Si ara es desmantella, totes sortirem perdent. Molt d’allò que fem, de com treballem, del què hem après, del què hem copiat i replicat, les nostres pràctiques, projectes i maneres de fer han crescut en diàleg amb la seva tasca. Han estat i són referència i punt d’inflexió per imaginar altres polítiques culturals i socialsPer pensar i fer possible una cultura amb i des de la ciutadania.

 

Coneixes Medialab Prado

Vols saber què està passant

Vols sumar-te a les mobilitzacions per evitar el seu tancament?

 

#SaveTheLab 
#WeAreTheLab
#DefiendoMedialabPrado

 

 

 

 


Aquesta editorial forma part del butlletí nº 2 de Polièdrica. Si vols rebre gratuïtament els pròxims butlletins, subscriu-te aquí.