4 octubre, 2021
Editorial

Setembre i l'inici de curs

Setembre és un mes intens per a la comunitat educativa i els seus àmbits adjacents. Comença el nou curs i arrenquen o es renoven molts projectes. Són moments per projectar, dissenyar, imaginar i posar dempeus una il·lusió, un somni, una iniciativa...

Durant aquest mes intens hem parat especial atenció a l’inici del curs. I ho hem fet des del convenciment que girar la vista enrere és un bon trampolí per abordar el present. Aprendre i reflexionar, sumant els aprenentatges dels projectes i activitats que ens precedeixen.

 

Suggerim fer-ho a partir de les publicacions recents, com les de IntersECCions: Educació, Cultura, Comunitat i Laboratorios ciudadanos. Una aproximación a Medialab Prado, o bé amb el nostre primer Panorama. Art i Escola 2020-2021, on us convidem a fer un recorregut per les notícies i articles publicats al llarg del curs passat a Polièdrica entorn de la cruïlla entre context educatiu i artístic.

 

També us proposem donar un cop d’ull a la recopilació que hem fet dels programes educatius i de mediació que les institucions culturals han preparat per aquest curs 2021-2022.

 

 

 

Aquesta editorial forma part del butlletí #8 de 2021. Si vols rebre gratuïtament els propers butlletins, subscriu-te aquí!