24 juny, 2019
Notícia

CAMPAMENTO DIWO Por el Futuro del Planeta

Espai d'aventura per a nenes i nens de 7 a 12 anys en què pensar i construir el futur que desitgen tenir.

A través del Campamento DIWO Por el Futuro del Planeta, les nenes i els nens reflexionen sobre el món que viuen i com podrien canviar-lo. Es proposa un espai d’aventures en el qual no hi ha campanes ni xiulets, no hi ha més obligacions que les que elles i ells generin.

 

Aquesta experiència de llibertat respon a un dels majors reptes actuals: la crisi planetària. Atès que els efectes del canvi climàtic, l’extinció d’espècies o la contaminació són algunes de les problemàtiques que la infància d’avui ha d’enfrontar, es creu crucial que les nenes i nens prenguin partit i siguin tinguts en compte al mateix nivell que un adult perquè els seus interessos siguin considerats en decisions polítiques que els afecten.

 

Així, el campament es planteja com un espai de diversió i trobada en el qual puguin compartir idees i imaginar i filmar propostes per a millorar la nostra relació amb el Planeta.

———-

Dates: Del 24 de juny al 19 de juliol

Matadero Madrid. Plaza de Legazpi, 8, 28045 Madrid

Produeix: Matadero Madrid i Cineteca Madrid

A càrrec de: Javier Bronchalo, Matadero Madrid i Cineteca Madrid/disseny i realització

Dirigit a: nenes i nens de 7 a 12 anys

———

Més informació: 

mataderomadrid.org/programacion/campamento-diwo-2019

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.