28 gener, 2015
Notícia

Campanya "MEMES" de "Polièdrica"

Pels voltants de Nadal de 2014, exactament el 31 de desembre, es llença el núm. 1 (Hivern 2014) del "MEMES", el butlletí bimensual de "Polièdrica". Acompanyant el naixement d'aquest primer número, s'endega una primera campanya de subscricipió via correu electrònic.

Amb el lema SUBSCRIU-TE A MEMES, EL BUTLLETÍ DE POLIÈDRICA. ÉS GRATIS I SURT A COMPTE a finals de gener de 2015 es posa en marxa una segona campanya a les xarxes socials (facebook i twiter), reconegue-m’ho, amb una mica d’autobombo, per tal de donar a conèixer el butlletí a més gent i animar-la a fer-se subscriptors/es.

 

Què ofereix el butlletí? El MEMES de Polièdrica ofereix als seus subscriptors/es, de manera ordenada, tots els continguts que publiquem sobre pràctiques artístiques i culturals col·laboratives. Els subscriptors/es, al seu torn, són un valor afegit que ajuda a consolidar el projecte i la seva sostenibilitat. Així ho argumentem en la nostra campanya.

 

Sumant el mailing de Nadal de 2014 i la setmana de promoció a les xarxes socials de gener de 2015, hem aconseguit uns 97 nous subscriptors/es, a més dels usuaris/es registrats a Polièdrica que ja reben el butlletí per defecte.

 

No ens queixem, però ens agradaria tenir-ne molts més per fer millor la nostra tasca de donar a conèixer les pràctiques artístiques i culturals col·laboratives, de manera que seguirem espescant-nos-les per seguir fent difusió del projecte i del seu butlletí.

 

I tu, ja ets subscriptor/a de Polièdrica?