22 març, 2021
Notícia

Cancha libre

Projecte de mediació de la Sala Rekalde de Bilbao en el qual un equip de joves d'entre 16 i 25 anys plantegen les seves pròpies formes d'aproximació i comprensió al terreny de joc artístic i cultural.

Espai obert des de l’Àrea d’Educació de la Sala Rekalde per tal que els i les joves puguin trobar-se en sessions presencials i compartir tot allò que els suggereixi la proposta expositiva d’aquest espai cultural de Bilbao destinat a aprofundir en el coneixement, recepció i divulgació de les pràctiques artístiques contemporànies.

 

El projecte està coordinat per l’artista Inés García, que centra el seu treball en el cinema i la música a través de la realització de pel·lícules experimentals amb la seva càmera de 16mm.

 

Aquest equip de joves organitza trobades periòdiques obertes per, entre d’altres coses, donar a conèixer el projecte a totes les persones que hi estiguin interessades. Es pot seguir l’activitat de Cancha abierta mitjançant el seu compte d’Instagram: @cancha_libre_

 


 

Dates: Setembre 2020 – en actiu
Sala Rekalde. Alameda de Recalde, 30. 48009 Bilbao
Organitza: Sala Rekalde (Diputació Foral de Bizcaia)
Més informació: salarekalde.bizkaia.net/educacion/cancha-libre

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb projectes per a joves fets per joves com a agents culturals

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.