1 gener, 2017
Notícia

Casa Abierta

La Sala de Arte Joven de la Comunitat de Madrid presenta l'exposició "Casa Abierta". El projecte és el resultat del treball realitzat per les/els integrants del grup permanent de recerca del "Programa Sin Créditos", posat en marxa a la Sala de Arte Joven el febrer de 2016.

Amb aquesta exposició es presenta una temptativa d’habitar la Sala de Arte Joven de Madrid. Durant sis setmanes es vol transformar la sala en un lloc acollidor on compartir experiències i activar una nova fase del Programa Sin Créditos que necessita complicitat.

 

Com a complement a l’exposició es realitzen una sèrie d’activitats, trobades, lectures i tallers que suposen una ampliació, desenvolupament o deriva dels projectes presentats al programa.

 

En aquesta casa potencial, s’ha pensat i practicat entorn de sabers i aprenentatges no reglats, col·lectius i situats, juntes i amb unes altres. Ara, sota el nom de Casa Oberta, es planteja una temptativa d’habitar-la. Les plantes, la taula, els seients o les catifes són un gest d’aquest desig; la programació d’activitats gratuïtes —tallers, trobades, lectures col·lectives, propostes expositives— vol entendre el context que formulem com una producció política. Un lloc negociable, travessat pels conflictes i els consensos, on es concep una comunitat activada per afectes, desitjos i complicitats diverses, en tant que oberta a l’inesperat.

———-

Dates: Del 24 de novembre de 2016 al 8 de gener de 2017
Sala de Arte Joven. Avda. América, 13 Madrid
Organitza:
Oficina de Cultura y Turismo (Dirección General de Promoción Cultural)

A càrrec de: Sala de Arte Joven

Participa: Carlos Almela, Beatriz Alonso, Edward J. Andrews, Isabel Blanco, Chiringuito Caníbal (Ana Arias, Beatriz Álvarez, Lorena Fernández Prieto, Garazi Lara Icaza, Gustavo Nieves, Paola Pardo-Castillo), Miriam Fernández Lara, Miguel Guzmán Pastor, mae (Marta Alonso-Buenaposada, Andrea Rodrigo, Elena Zaccagnini), Alberto Martínez, Coco Moya, Lara Ortiz, Esther Rodríguez-Barbero i Amalia Ruiz-Larrea.

En el marc de: Programa sin créditos

———-

Més informació:

comunidad.madrid/cultura/folleto_casa_abierta

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.