17 juny, 2022
Notícia

Celebracions simultànies | Activitat

Activitat familiar d'estiu organitzada per l'Àrea d'Educació del Museo Thyssen de Madrid inspirada en les seves obres i dirigida a infants de 5 a 11 anys.

Partint de la idea que l’obra d’art és joc del filòsof alemany Hans-Georg Gadamer, EducaThyssen proposa jugar i crear petits i grans esdeveniments en els quals l’art i la vida es celebrin de manera simultània gràcies als sons, els colors, les formes, etc. que les obres del museu inspiren als infants. Amb això es transformaran espais, es generaran vivències i es celebrarà el fet de poder compartir noves idees.

 

Es coneixeran les possibilitats tècniques, conceptuals i creatives que algunxs artistes han anat experimentant en diferents projectes i al llarg del seu recorregut artístic i vital. Es jugarà amb obres de Sonia Delaunay i d’altres artistes presents al museu que també van jugar i van crear sota el concepte de simultaneisme.

 

Al final de cada setmana, les petites accions desenvolupades pels infants en aquest campament estiuenc al museu formaran part d’una celebració especial i major, la Revetlla simultània, que s’obrirà el divendres a la tarda per al gaudi i el joc de convidats/des més petits/es, de 0 a 5 anys, acompanyats/des de, com a mínim, un adult.

 

 

EducaThyssenMuseo Thyssen-Bornemisza

 

Nom de l’Àrea d’Educació del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza, un projecte centrat en la recerca i en la creació de coneixement mitjançant accions, activitats, programes i laboratoris de producció pròpia.

 

Les seves accions es desenvolupen principalment en tres línies educatives: educació formal –estudiants i professorxs–, educació no formal –programes públics per a infants, joves i adults–, formació especialitzada –centre d’estudis per a universitarixs, investigadorxs i professionals de museus–.

 

 

Dates: Inscripcions per franjes d’edat. De l’11 al 15 de juliol (de 8 a 11 anys) i del 18 al 22 de juliol (de 5 a 8 anys)
L’activitat es desenvoluparà durant el mes de juliol. De dilluns a divendres de 10:00 h. a 14:00 h. Museo Thyssen-Bornemisza. Paseo del Prado, 8. 28014 Madrid
Organitza: EducaThyssen (Museo Nacional Thyssen-Bornemisza)
Dirigit a: Infants i famílies
Més informació i inscripcions: educathyssen/celebraciones-simultaneas

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més sobre activitats des d’educació en museus a Madrid


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.