14 juny, 2023

A punt de tancar el primer cicle d'Archivos de mediación (I), entrevistem a AMECUM, l'Associació de Mediadores Culturals de Madrid, per parlar sobre el projecte que desenvolupen dins del marc de la seva residència d'investigació al Centre de residències artístiques de Matadero Madrid.

16 març, 2023

Amb motiu de l’Open Call "Escriu per l’Art Social" impulsat per Neret Edicions en col·laboració amb el FAACCC i Basket Beat, entrevistem Lola Renau, impulsora de l’Editorial Neret. Una iniciativa independent que aposta per la publicació de llibres i articles d’autors i autores que reflexionen sobre aquestes pràctiques. Amb aquesta entrevista iniciem una sèrie d’articles coproduïts entre el FAACCC i Polièdrica entorn de les arts comunitàries.

25 maig, 2021

Continuació de la xerrada mantinguda entre Sofía de Juan i la gestora cultural de la Mancomunidad de Municipios Valle del Jerte, Amparo Moroño, sobre el projecte "Habitar el Palacio", un procés d'activació cultural comunitària entorn d'una arquitectura inacabada: el Palacio del Cerezo.

17 maig, 2021

Polièdrica ha facilitat una xerrada entre la creadora i educadora Sofía de Juan i Amparo Moroño, gestora cultural de la Mancomunidad de Municipios Valle del Jerte, sobre el projecte "Habitar el Palacio", un procés d'activació cultural comunitària al voltant d'una arquitectura inacabada: el Palacio del Cerezo.