16 juliol, 2020
Notícia

Cercles. Convocatòria de mediació cultural 2020. Resolució

Projectes seleccionats a la convocatòria pública "Cercles. Projectes de mediació cultural 2020" del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, una iniciativa dirigida a noies i nois d’entre 14 i 18 anys amb l’objectiu d’oferir un lloc d'aprenentatge col·lectiu entorn a la creació artística actual.

Aquesta convocatòria té com objectiu seleccionar tres projectes, un per cadascuna de les tres províncies valencianes (València, Alacant i Castelló), per desenvolupar les funcions de creació, activació i mediació amb els participants del programa Cercles, entre octubre de 2020 i abril de 2021.

 

Cercles és una iniciativa conjunta de l’Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove (IVAJ.GVA Jove) i del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV), dirigida a noies i nois d’entre 14 i 18 anys, amb l’objectiu d’oferir un lloc de reunió, reflexió i aprenentatge col·lectiu entorn a la creació artística actual. El programa es centra en la creació de tres equips, un per província, que es reuniran periòdicament al Museu d’Art Contemporani d’Alacant MACA, el Centre del Carme Cultura Contemporània (València) i el Menador Espai Cultural (Castelló).

 

El jurat avaluador de la convocatòria està integrat per Oscar Chico Garrido, Jesús Damián Martí Nadal, Luis Diego Arribas Navarro, Inmaculada Sanjuan Pérez i José Luis Pérez Pont.

 

Projectes seleccionats:

 

> I jo no sóc Greta Thumberg. Núria Vazquez Antón – Col·lectiu Andròmines

> Inter-actúa. Arte. Identidad y entorno. Associació cultural Fractals

> #Playink. David Gil Campesino

 

Projectes en reserva:

 

> Resiliencias. Marco Ranieri

> Artivem el canvi! Miriam Chiva Celades i Laura José Iserte

> !Mira por dónde pisas! Berta Durán Verdasco – Luminaria

 


 

Dates: 16 de juliol (resolució)
Convoca: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
A càrrec de: Oscar Chico Garrido, Jesús Damián Martí Nadal, Luis Diego Arribas Navarro, Inmaculada Sanjuan Pérez i José Luis Pérez Pont/jurat 
Participa: I jo no sóc Greta Thumberg (Núria Vazquez Antón-Col·lectiu Andròmines), Inter-actúa. Arte. Identidad y entorno (Associació cultural Fractals), #Playink (David Gil Campesino)/projectes seleccionats
En el marc de: Convocatòria Cercles. Projectes de mediació cultural 2020
Más información: consorcimuseus.gva.es/centro-del-carmen/cercles-convocatoria-de-mediacio-cultural-2020

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.