7 setembre, 2020
Notícia

Cicle "Gira tot gira"

Cicle de quatre exposicions i un projecte educatiu de l'Espai 13 de la Fundació Miró de Barcelona, comissariat per Marc Navarro i que posa el focus en un seguit de processos i protocols que ens permeten entendre, relacionar-nos i experimentar amb el nostre entorn immediat.

El cicle de l’Espai 13 per a la temporada 2020-20201 juga amb els llenguatges i els significats, i vol estimular una mirada crítica que ens faci dubtar dels codis que condicionen la nostra percepció.

 

Els artistes que integren el cicle (Laia Estruch, Beatriz Olabarrieta, Julia Spínola, Lorea Alfaro i Jon Otamendi, a més d’un projecte educatiu a càrrec de Víctor Ruiz Colomer EN RESIDÈNCIA) comparteixen la voluntat de trencar automatismes (…)

 

Gira tot gira s’acosta a formes de comunicació que es resisteixen a aquests automatismes, juguen amb els significats i desplacen esdeveniments del seu context habitual.

 


 

Dates:

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.