30 juny, 2017
Notícia

CiudaDistrito

"CiudaDistrito, acción cultural en tu barrio" és un programa de l'Área de Gobierno de Cultura y Deportes de l'Ajuntament de Madrid que té com a finalitat aproximar la cultura als barris, distribuint de manera equitativa i contextualitzada recursos, programes i activitats, per a assegurar l'accés a la producció i gaudi cultural de tota la ciutadania i en tot el territori del municipi.

CiudaDistrito promou una programació diversa i de qualitat, connectiva i inclusiva, amb activitats d’accés lliure que abasten un ampli ventall de manifestacions artístiques per a tota mena de públics: teatre, dansa, performance, música, circ, cinema, audiovisual, narració oral, formació o divulgació, i projectes socioculturals que facilitin la participació del teixit cultural, associatiu i veïnal en la generació d’activitat creativa.

 

El programa té lloc principalment en els centres culturals de districte, i s’expandeix a més a l’espai urbà, les Biblioteques, els Mercats, els centres educatius i altres equipaments culturals municipals. Així mateix és permeable a la cooperació amb altres institucions i iniciatives públiques i privades, locals, nacionals i internacionals, que contribueixin a potenciar l’oferta cultural de la ciutat. Cerca, en definitiva, ser un lloc de trobada i oportunitat tant per a artistes professionals com per a individus i col·lectius que impulsen processos socioculturals de proximitat, així com un espai d’enriquiment cultural per als veïns i veïnes de Madrid.

———-

Dates: Del 30 de juny de 2017 al 30 de desembre de 2018
Organitza:
 Área de Gobierno de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Madrid

———-

Més informació:

intermediae.es/programas/ciudadistrito

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.