11 octubre, 2017
Notícia

Ciutat, Cultura i Vides

Jornades sobre cultura de l'Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona amb motiu del seu 40 aniversari. Aquest equipament de gestió comunitària fa una revisió de la seva trajectòria i obre un procés de debat al voltant de la cultura i el seu paper dins del projecte de l'Ateneu.

Es vol fer una reflexió conjunta amb perspectiva de futur, entenent, o com a mínim mirant de front els conflictes i les circumstàncies actuals, per apropar-se a una idea de “cultura situada” en un moment i ciutat determinada, amb els seus conflictes, els seus reptes i les seves persones.

 

Les jornades es divideixen en 4 blocs de debat:

 

· La ciutat

 

· Les vides

 

· L’autonomia 

 

· Les infraestructures del comú relacionades amb la cultura

———-

Dates: Del 16 al 18 de novembre.
Ateneu Popular 9 Barris. Portlligat, 11-15 08042 Barcelona.

Organitza: Ateneu Popular 9 Barris.

Participa: Itziar Gonzalez (arquitecta i urbanista), Andrés Antebi (antropòleg i documentalista), Marga Padilla (enginyera i programadora informàtica), Andrea Soto (doctoranda en Filòsofia), persones vinculades a projectes artístics col·lectius de la ciutat i Santiago Eraso Beloki (gestor cultural). 

———-

Més informació:

ateneu9b.net/ciutat-cultura-vides

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.